Zoetwarenautomaten

De Pitstop Box is u graag van dienst op het gebied van snoepautomaten. De automaten kenmerken zich door een modern design, superieure techniek, hoge functionaliteit maar bovenal zeer gebruiksvriendelijk. Kortom: de Wurlitzer snoepautomaten en de Pitstop Box bieden u een betrouwbare partner.

Als betrouwbare partner streven wij altijd naar GRATIS plaatsing. Onze kleinschalige aanpak draagt hier mede aan bij. Door onze beperkte overhead kunnen wij een lage minimumafname per automaat realiseren. In de praktijk betekent dit dat wij veelal gratis een snoepautomaat plaatsen en ter beschikking stellen. Daarnaast zijn onze klanten ervan verzekerd dat wij de automaten kosteloos bijvullen en onderhouden. Middels dit zogenaamde Full Service concept heeft u dus nergens geen omkijken naar!

Naast onze overtuiging dat ook u niet zit te wachten op een aanzienlijke kostenpost, biedt de Pitstop Box uiteraard nog meer voordelen. Leest u deze informatie aandachtig door en kom ook tot de conclusie dat onze kleinschalige en persoonlijke aanpak grote voordelen voor uw bedrijf kan opleveren. Indien u meer wilt weten over onze service en aantrekkelijke condities dan lichten wij dit in een persoonlijk gesprek graag nader toe. Als u de koffie klaarzet, dan zorgen wij voor de koeken!

Naast het streven naar Gratis plaatsing, biedt de Pitstop Box nog meer voordelen:

Full – Service concept

Wij plaatsen alle snoepautomaten onder het zgn. Full service concept. Dit betekent dat wij de snoepautomaten vullen en technisch onderhouden. U heeft dus nergens geen omkijken naar!

Kwalitatief hoogwaardige automaten

In onze ontwikkelingsfase hebben wij automaten van diverse leveranciers getest. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op het merk Wurlitzer. Deze snoepautomaten kunnen wij kort omschrijven als: modern design, hoogste kwaliteit in functionering en uitrusting, superieure techniek en bovendien worden de producten zeer overzichtelijk gepresenteerd aan de gebruiker.

Gebruiksvriendelijke automaten

Een overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen display zorgt ervoor dat een ieder op eenvoudige wijze zijn/haar product kan verkrijgen. Gemakkelijk zijn ook de muntwisselaars in onze snoepautomaten; u hoeft niet gepast te betalen, de automaat geeft automatisch uw wisselgeld terug!

Geen “nee-verkoop”

Lege vakken veroorzaken een hoop ergernis onder het personeel. Vervolgens wordt de persoon die de automatenleverancier heeft geselecteerd veelal hierover aangesproken. Wederom een hoop ergernis en een telefoontje of de automaat gevuld kan worden. Door onze kleinschalige aanpak zijn wij echt in staat om uw deze ergernis te besparen. Immers u bent klant en geen nummer!

Zeer uitgebreid assortiment

Veel leveranciers voeren een beperkt assortiment. Winstmarges en afspraken met fabrikanten spelen hierbij een grote rol. Als gevolg hiervan komen de wensen en behoeften van de klant in het gedrang. Om dit te voorkomen kunt u als klant van de Pitstop Box uw eigen assortiment samenstellen!

Snelle service in geval van storingen

Ondanks de superieure techniek van onze snoepautomaten, kunnen wij niet voorkomen dat er een storing optreedt. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren stelt de Pitstop Box alles in het werk om de ergernis tot een minimum te beperken. Afhankelijk van het tijdstip en soort storing kunnen wij deze in de regel binnen 24 uur verhelpen. Uiteraard zijn eventuele kosten voor onze rekening!

Exploitatieovereenkomst zonder termijn

Leveranciers van automaten stellen in hun exploitatieovereenkomst altijd een termijn en veelal een boeteclausule. Helaas blijkt in de praktijk dat bedrijven wegens de slechte service de automaten regelmatig binnen de gestelde termijn willen opzeggen. Veelal moet er dan een aanzienlijke boete betaald worden. Mede dankzij onze kleinschaligheid en het persoonlijke contact zijn wij dusdanig overtuigd van onze service dat wij geen termijn stellen. Een tevreden klant zal immers niet snel overstappen naar een andere leverancier!