Snoepboxen

De Pitstop Box is werkelijk voor ieder bedrijf een aanwinst. Deze snoepbox is gevuld met een grote verscheidenheid aan candybars, rollen, en chips maar bovenal een unieke diversiteit aan koeken. Het mag voor zich spreken dat wij uitsluitend A-kwaliteit producten in de Pitstop Box voeren !!!

De Pitstop box plaatsen wij gratis binnen uw bedrijf, voor ons risico en zonder enige verplichting van uw kant! Naast een plaatsje van slechts 60 x 40 cm binnen uw bedrijf, verwachten wij uiteraard dat een ieder die een “pitstop” maakt ook consequent betaalt. De praktijk heeft al uitgewezen dat dit geen probleem oplevert want waar moet het personeel anders een “pitstop” maken?

Ook onze stuksprijs levert een positieve bijdrage aan dit leuke concept. Voor iedere willekeurige snack berekenen 0,60 eurocent per stuk!!! Afhankelijk van de afnamefrequentie binnen uw bedrijf, ruilen wij iedere week, 2 weken of 3 weken de Pitstop Box om voor een verse. Hierbij maken wij gebruik van een klantkaart, bepalen hiermee het consumentengedrag onder uw collega’s om vervolgens de samenstelling van de snacks af te stemmen op uw wensen en behoeften. Een extra service die wij u graag aanbieden!

Niet voor niets maken al vele bedrijven gebruik van onze service. Probeert u het ook eens! Uiteraard geheel vrijblijvend en indien gewenst lichten wij bovenstaande nog eens persoonlijk toe.