Onze werkwijze

Over Pitstop Box

Pitstop Box is in 1999 gestart met het plaatsen van snoepboxen. Met de opbrengsten hiervan zijn wij automaten gaan plaatsen. Onze visie is na al die tijd nog steeds het zelfde: Een passende oplossing voor iedere werkplek, school of instelling, groot of klein. Onze werkwijze is gebaseerd op een kleinschalige aanpak waarbij communicatie, kwaliteit en service centraal staan en ook kunnen worden nageleefd.

Communicatie

Als familiebedrijf kunnen wij het persoonlijk contact met onze klanten gelukkig zelf onderhouden. Afhankelijk per bedrijf gebeurt dit wekelijks of tweewekelijks waardoor wij daadwerkelijk in staat om snel en adequaat te handelen op uw wensen en behoeften. Dus geen receptioniste die u doorverbindt naar de verkoopafdeling om vervolgens naar uw klantnummer te vragen.

Kwaliteit

De Pitstop Box heeft uitsluitend A-kwaliteit producten waarbij u zelf uw eigen assortiment samenstelt! Onze zoetwaren- en frisdrankautomaten kenmerken zich door een modern design, superieure techniek, hoge functionaliteit maar bovenal zeer gebruiksvriendelijk. Kortom: het assortiment en de automaten van de Pitstop Box bieden u een betrouwbare partner.

Service

Onze klanten zorgen uiteindelijk voor het bestaansrecht van de Pitstop Box. Hiervan bewust, bieden wij u meer dan alleen service. Middels het persoonlijke contact en ons zogenaamde Full Service concept dragen wij ervoor zorg dat u als klant nergens geen omkijken naar heeft! Kortom: u bent klant en geen nummer.

Prijsniveau van Pitstop Box

De kleinschalige aanpak van ons familiebedrijf betekent tevens een beperkte overhead. Mede hierdoor kunnen wij onze automaten onder aantrekkelijke condities plaatsen.

Uiteraard vormt dit slechts een samenvatting van de voordelen van de Pitstop Box. Graag verwijzen wij naar de uitgebreide informatie die u op onze website zult aantreffen. Hopelijk zult u na het lezen hiervan ook tot de conclusie komt dat een kleinschalige en persoonlijke aanpak grote voordelen oplevert. Uiteraard lichten wij het graag ook nog een toe tijdens een afspraak: wij regelen de koek, u de koffie?