Frisdrankautomaten

De Pitstop Box exploiteert naast snoepautomaten ook frisdrankautomaten. Deze automaten kenmerken zich door een fraai design, superieure techniek, hoge functionaliteit maar bovenal zeer gebruiksvriendelijk. Kortom: onze frisdrankautomaten en service bieden u een betrouwbare partner.

Als betrouwbare partner streven wij altijd naar GRATIS plaatsing. Onze kleinschalige aanpak draagt hier mede aan bij. Door onze beperkte overhead kunnen wij een lage minimumafname per automaat realiseren. Dit heeft grote voordelen wetende dat het frisdrankverbruik erg seizoensgebonden is. Ondanks de seizoensinvloeden blijkt in de praktijk dat wij veelal gratis een frisdrankautomaat plaatsen en ter beschikking stellen. Bovendien zijn onze klanten ervan verzekerd dat de Pitstop Box de automaten kosteloos zal bijvullen en onderhouden. Middels dit zogenaamde Full Service concept heeft u dus nergens geen omkijken naar!

Naast onze overtuiging dat ook u niet zit te wachten op een aanzienlijke kostenpost, biedt de Pitstop Box uiteraard nog meer voordelen. Leest u deze informatie aandachtig door en kom ook tot de conclusie dat onze kleinschalige en persoonlijke aanpak grote voordelen voor uw bedrijf kan opleveren. Indien u meer wilt weten over onze service en aantrekkelijke condities dan lichten wij dit in een persoonlijk gesprek graag nader toe. Als u de koffie klaarzet, dan zorgen wij voor de koeken!

Naast het streven naar Gratis plaatsing, biedt de Pitstop Box nog meer voordelen:

Full – Service concept

Wij plaatsen alle frisdrankautomaten zogenaamde Full Service concept. Dit betekent dat wij de frisdrankautomaten en technisch onderhouden. U heeft dus nergens geen omkijken naar!

Kwalitatief hoogwaardige automaten

Onze frisdrankautomaten kunnen wij kort omschrijven als: modern design, hoogste kwaliteit in functionering en uitrusting maar bovenal een superieure techniek.

Gebruiksvriendelijke automaten

Een overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen display zorgt ervoor dat een ieder op eenvoudige wijze zijn/haar frisdrank kan verkrijgen. Gemakkelijk zijn ook de muntwisselaars in onze snoepautomaten; u hoeft niet gepast te betalen, de automaat geeft automatisch wisselgeld terug!

Geen “nee-verkoop”

Lege vakken veroorzaken een hoop ergernis onder het personeel. Vervolgens wordt de persoon die de automatenleverancier heeft geselecteerd vela hierover aangesproken. Wederom een hoop ergernis en een telefoontje of de automaat gevuld kan worden. Door onze kleinschalige aanpak zijn wij echt in staat om uw deze ergernis te besparen. Immers u bent klant en geen nummer!

Uitgebreid assortiment

Net als bij de snacks heeft de Pitstop Box een ruim assortiment frisdranken. Het mag voor zich spreken dat u uiteindelijk bepaalt welke soorten frisdranken u in de automaat wilt hebben. Onze service naar u toe!

Snelle service in geval van storingen

Ondanks de superieure techniek van onze frisdrankautomaten, kunnen wij niet voorkomen dat er een storing optreedt. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan stelt de Pitstop Box alles in het werk om de ergernis tot een minimum te beperken. Afhankelijk van het tijdstip en soort storing kunnen wij deze in de regel binnen 24 uur verhelpen. Uiteraard zijn eventuele kosten voor onze rekening!

Exploitatieovereenkomst zonder termijn

Leveranciers van automaten stellen in de exploitatieovereenkomst altijd een termijn met veelal een boeteclausule. Helaas blijkt in de praktijk dat bedrijven wegens de slechte service de automaten binnen de gestelde termijn willen opzeggen. Veelal moet er dan een aanzienlijke boete betaald worden. Mede dankzij onze kleinschaligheid en het persoonlijke contact zijn wij dusdanig overtuigd van onze service dat wij geen termijn stellen. Een tevreden klant zal immers niet snel overstappen naar een andere leverancier!